Geld verdienen achter de webcam als man?

Inhoudsopgave

Geld verdienen achter de webcam als man?

Snel geld verdienen achter de webcam is niet alleen voor vrouwen. Koppels en mannen kunnen ook heel veel geld verdienen achter de webcam. Je zou misschien denken van niet, maar er zijn weinig koppels en mannen achter de webcam. Daarom is de vraag hoger en kun je er behoorlijk wat mee verdienen.

Voordelen van webcammen

  • Anoniem geld verdienen (heel veel)
  • Je bepaalt zelf hoeveel je werkt en dus verdient
  • Laagdrempelige uitbetaling
  • Bepaal zelf wanneer je werkt

Hoeveel verdien je?

Als webcam model kun je eigenlijk oneindig veel verdienen. Naast het webcammen kun je namelijk ook mensen aanbrengen. Voor iedere euro die zij verdienen krijg jij ook een deel. 

Via het IsLive platform (de grootste van Nederland en België), verdien je het volgende: 

  • Verdiensten bij IsLive Cammen: €0,20 per 60 credits
  • Verdiensten bij IsLive VIP Cammen: €0,80 cent per 240 credits
  • Verdiensten bij IsLive Tippen: €0,20 per 60 credits
  • Verdiensten bij IsLive Privéberichten: €0,20 cent per ontvangen bericht

Wij werken samen als partner met IsLive. Meld je aan via onze link en ontvang een hogere commissie!

Hoe verdien je snel geld met de webcam?

Zorg ervoor dat je anders bent dan andere. Veel dames kruipen achter de webcam om mannen op te geilen en zo veel aan ze te verdienen. Maar vrouwen zijn ook op zoek naar aandacht. Zij willen ook persoonlijke aandacht hebben van leuke mannen. Of je nu volledig in beeld bent of dat je een pak en masker draagt maakt niet uit. Creëer je eigen personage en zorg dat mensen je willen zien. Zo kun je bijvoorbeeld vaste avonden live gaan. Je zorgt er op deze manier voor dat je een vaste klanten kring krijgt. Vaste klanten die iedere keer geld voor je neerleggen zijn natuurlijk heel fijn als webcam model. Je kan dit allemaal realiseren zonder je gezicht in beeld te hebben gebracht. 

Conclusie

Ook als man kun je enorm veel verdienen in de webcam business. Er zijn veel vrouwen in de branche maar weinig mannen en stelletjes. Je kent het klassieke model van vraag en aanbod wel toch? Dit gaat ook op voor de webcamwereld. Er zijn nou eenmaal weinig mannen die dit doen dus is de vraag hoog. Meld je snel aan en start met verdienen. Ik startte zelf met webcammen om wat leuks bij te verdienen, uiteindelijk verdien ik er zo’n €6500 per maand mee. Geen geintje, als je het niet geloofd kun je contact opnemen. Dan stuur ik je screenshots!

Meer weten over geld verdienen met webcammen?

Handige links