10 manieren om geld te verdienen als webcammodel

10 manieren om geld te verdienen als webcammodel

Webcams zijn hier om te blijven en online geld verdienen door een niche-publiek te kweken is nog nooit zo eenvoudig geweest. Nu de economie en de banenmarkt met hun tijd meegaan, kunt u ontdekken hoe gemakkelijk het kan zijn om vanuit uw luie stoel geld te verdienen. Als je iemand bent die heeft overwogen zich aan te sluiten bij de webcamindustrie (abonnementsites als OnlyFans en soortgelijke apps), zijn hier enkele belangrijke actiepunten om over na te denken om je op weg te helpen. Dit artikel is gericht op volwassen ondernemers, dus als je jonger bent dan 18 jaar, deel je idee dan met je ouder of voogd voordat je het web afstruint; overweeg het bij platforms als YouTube te houden.

Inhoudsopgave

Webcam Model Essentials

Laten we het hebben over de essentie van geld verdienen als webcam model. Het belangrijkste is dat je moet weten hoe je een bedrijf opbouwt en hoe je dat op een slimme en veilige manier doet. Webcammen nodigt mensen uit in de privacy van je huis of domein, dus zorg ervoor dat je het zo veilig en effectief mogelijk aanpakt.

Het leuke van deze industrie is dat er veel wegen te verkennen zijn. Van zitten en een maaltijd delen met je gemeenschap tot ASMR, hier zijn enkele ideeën en niche-onderwerpen om te verkennen:

  • Eten voor de camera
  • Exotische huisdieren en houderij bespreken
  • Demonstreren van how-to’s en DIY
  • Een goed gesprek en gezelschap aanbieden
  • Producten testen
  • Unieke talenten demonstreren (opera, aerial yoga, schilderen)
  • Make-up aanbrengen
  • Gamen in kostuum
  • Uitwerken
  • Live ASMR Audio uitvoeren
  • Webcam model verdiensten
  • Volgens ZipRecruiter.com verdienen webcammodellen gemiddeld $61.983 per jaar (en meer dan $145.500) of $30 per uur. De verdiensten variëren afhankelijk van gewerkte uren, geografische regio, focus, uren, fanbase, of je al dan niet met een agentschap werkt, en meer.

Hoe te beginnen met Livecam Modeling

Veel mensen halen plezier uit webcam modellenwerk en vinden het een gemakkelijke industrie om in te stappen. Zowel mannen als vrouwen en iedereen van elke identiteit kan geld verdienen met webcammen, vooral als het gaat om modellenwerk. Modelleren is niet wat het traditioneel klinkt als-je kunt alles modelleren, van het beoordelen van producten, het demonstreren van how-tos, het aangaan van uitdagingen of uitdagingen, het voeren van gesprekken, het uitvoeren van muziek, het delen van je talenten, enz. Het hangt allemaal af van je publiek.

Livecam sites kunnen u de mogelijkheid bieden om te werken wanneer u wilt en hoe u wilt, zolang u uw onderzoek doet en een site kiest die u controle geeft over uw inhoud. Daarom is het belangrijk om de kleine lettertjes te lezen en gebruikersbeoordelingen te lezen. Het laatste wat u wilt doen is uzelf binden aan een site, dienst of agentschap dat u in wezen uw geld en uw rechten als maker afneemt. Je zult de onderstaande punten in overweging willen nemen om je bedrijf te starten.

Kies een betrouwbare site

Het belangrijkste is dat u een beetje onderzoek doet en een site kiest die u aanspreekt. Veel mensen vinden het leuk om wedstrijden aan te bieden, verzoeken in te willigen en ervaringen te creëren voor hun klanten, dus de site die u kiest kan bepalen hoeveel van dit alles u wel en niet kunt doen. In wezen creëert u een ervaring voor uw aanhang en trekt u een nichegroep van bewonderaars aan.

De site die u kiest kan een grote rol spelen bij het soort klanten en fans dat u werft. U wilt ervoor zorgen dat u iets kiest dat bij u past. Overweeg het bekijken van een aantal van de grote webcam persoonlijkheden en bekijk interviews over hoe ze het groot gemaakt hebben en waar ze begonnen zijn. Treed in hun voetsporen terwijl je in gedachten houdt dat om het te maken, je ook uniek moet blijven. Kijk voor de 10 best betaalde sites hierrr.

Kies een site met tips

De meeste sites zullen video’s hosten, maar ze nemen ook een percentage van uw inkomsten. U zult een site willen vinden die u een goede deal geeft, dus zorg ervoor dat u controleert welk percentage ze van uw tips nemen. U zult ook willen bekijken wat gebruikers zeggen over de site op basis van hoeveel verkeer ze krijgen, regels of beperkingen. Als je begint, is het een goed idee om te loggen hoeveel je verdient en elk detail bij te houden. Zoals altijd, lees de kleine lettertjes.

Zoek uit hoe vaak ze betalen

Het is niet alleen belangrijk om te begrijpen wat de site of dienst verwacht, maar ook hoe vaak ze betalen en waarvoor ze betalen. Sommige sites betalen wekelijks, tweewekelijks, enz., dus u wilt er zeker van zijn dat u weet wat u kunt verwachten in termen van inkomsten. Als u met een agentschap werkt, zullen hun voorwaarden ook verschillen. Er zijn voor- en nadelen aan zelfstandig werken versus werken met een bureau. Overweeg beide.

Bouw een merk: Creëer uw identiteit

Anonimiteit is de sleutel en helpt bij het oplossen van sommige barrières die leiden tot prestatieangst. Het hebben van een extra speciale persoonlijkheid kan je het vertrouwen geven dat je nodig hebt om je beste zelf te zijn. Kies een identiteit en een naam die echt resoneren met je innerlijke wezen. Als je bijvoorbeeld graag een BAB bent en je wilt dat je publiek zich daar goed bij voelt, overweeg dan een naam als Rosie Rocker. Of, als je graag sport, wil je misschien een naam als Johnny Iron. Er zit veel in een naam, dus neem de tijd om er een te kiezen. Zodra u uw naam en identiteit hebt vastgesteld, wilt u deze merken.

Onderzoek wanneer uw doelmarkt wordt bereikt

Overweeg om te loggen hoeveel u gedurende een bepaald tijdsvenster verdient. Er zijn programma’s die u hierbij kunnen helpen. Wonen uw klanten in een andere regio? Ga uit van hun tijdzone in plaats van de jouwe (binnen redelijkheid). Komen uw klanten liever ’s ochtends, ’s middags, ’s avonds of na middernacht? Weet wanneer je het grootste publiek moet werven. Planning is uiterst belangrijk en je moet regelmatig zijn, zodat je klanten weten wanneer ze kunnen komen. Het hebben van een regelmatig schema valt ook in lijn met professioneel zijn.

Creëer een gevoel van gemeenschap

Uw gemeenschap is alles! Gemeenschap betekent verkeer betekent volgers betekent inkomsten. Betrek je publiek en weet dat meer tijd meer geld betekent. Hoe meer tijd je besteedt aan de cam, hoe meer geld je zult verdienen. Wees interessant maar hou het ook professioneel. Het is belangrijk dat je vanaf het begin vaststelt waarvoor je er bent. Je integriteit bewaren maakt ook deel uit van professioneel zijn, dus doe nooit iets buiten je comfortzone. Als je een veganistisch leven voorstaat en iemand daagt je uit om een hotdog te eten, buig dan niet zomaar je moraal om omdat je achter het geld aanzit. Wees trots op wie je bent en neem geen genoegen. Integriteit duurt een leven lang, en geld niet.

Organiseer wedstrijden, geef Swag weg

Houd het interessant door iets terug te doen voor je publiek. Zodra je jezelf hebt gevestigd en een idee hebt van wat mensen zoeken, werk dan samen met merken en bedrijven die aansluiten bij jouw identiteit. Als je een aanhang hebt die alleen maar over biker babes gaat, geef dan wat cools weg. Als je een aanhang hebt die alleen maar over mode en mannenmode gaat, geef dan een waardevol accessoire weg. Personaliseer het ook. Als je een sterke fanbase hebt, overweeg dan te poseren met de hoed die je gaat weggeven. Draag misschien het T-shirt dat naar de winnaar gaat – wees creatief. Speel het veilig bij het versturen van de swag en geef nooit je ware identiteit weg (dat wil zeggen, vermeld nooit je huisadres).

Heb een goede instelling

Iedereen heeft wel eens een slechte dag, maar laat dat niet merken. Een deel van de entertainmentindustrie bestaat uit het opvoeren van een show om mensen gelukkig en opgepept te houden (tenzij je optreedt voor een nichegroep die niet 24/7 gelukkig wil zijn – hou het authentiek!) Wat er ook speelt in je persoonlijke leven, laat het achter je. Maar als je een hechte aanhang hebt die graag praat over dingen uit het echte leven, voel je dan vrij om je uit te leven en contact te maken. Misschien gaan jullie allemaal over discussie relatie ellende. Het is allemaal goed – doe wat natuurlijk voelt, wees gewoon jezelf.

Heb een goede aanwezigheid op sociale media

Sociale media is alles tegenwoordig. Het maakt niet uit of je in de muziekindustrie zit of kleding verkoopt, zorg ervoor dat je een sterke TikTok, Instagram, YouTube aanwezigheid hebt, etc. Contentplatforms zijn belangrijk om je aanwezigheid en je merk te vestigen. Hoe meer je aanwezig bent, hoe meer volgers je zult krijgen. Doe de moeite en pluk de beloning.

Doe niets wat je niet wilt doen

Het is jouw leven! Je zit dan wel in de entertainmentindustrie als webcammodel, maar onthoud altijd dat het jouw leven is, dus maak keuzes voor jezelf. Geef niet toe aan een verzoek of verandering alleen vanwege de tijdelijke beloning. Bewaar je integriteit. Denk na over hoe je je op de lange termijn zult voelen. Werk met mensen die jou en jezelf respecteren. Wees stoer en onderscheid jezelf, wees uniek, maar denk altijd goed na. Authenticiteit en integriteit gaan een lange weg-je zult dit horen van sommige van de meest succesvolle cam modellen.

Breid uw markt uit en probeer iets nieuws

Er bestaat de misvatting dat adult cams “sexy” moeten zijn en gericht op adult content, maar realistisch gezien bieden veel cammodellen de service van het aanbieden van gezelschap en conversatie terwijl ze er schattig of cool uitzien of … wat het ook is waar je publiek naar op zoek is. Er is een niche voor alles en iedereen, dus wees creatief en ontdek wat jou speciaal maakt.

Iedereen kan model zijn

Schoonheid is in het oog van de toeschouwer en dat geldt ook voor entertainment. Als je van jezelf houdt en niet bang bent om voor de camera te staan, ga er dan voor. Omarm je identiteit, doe raar en geniet van het moment. Alles wat je nodig hebt is zelfvertrouwen en karakter en je hebt goud. Mensen zoeken gezelschap in eenzame tijden en anderen zijn gewoon op zoek naar iets nieuws en spannends. Zorg ervoor dat je krijgt wat je wilt uit webcam modellenwerk naast het groeien van een bedrijf. Zo veel als dit gaat over je klanten, dit gaat ook over jou.